by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

torstai 10. heinäkuuta 2014

Länderi kesäpipoPinja-kesäpipo on käsinneulottu Drosin Muskat 100 % mers. egyptiläinen maco-puuvilla langoista. Muskat on egyptiläistä, hienointa olemassa olevaa puuvillaa. Lanka on pitkäkuituinen ja merseroitu. Tämä antaa langalle parhaat ominaisuudet: kiiltävän pinnan, ja se on erittäin kulutustakestävä ja muotonsapitävä. Voidaan pestä pesukoneessa 40-asteessa. Koko n. 60 cm ja nyörillä pienemmäksi. Mahdollisuus myös isompaan ympärysmittaan.

Pinja-kesäpipo LÄNDERI nenäkkin on "Samistuote", ja neulon tilausten mukaan. Myös taustan värin voi valita. Toimitusaika alk. 7 vrk riippuen tilauskannasta ja mahdollisesti lankojen varastotilanteesta, niin itselläni kuin toimittajalla. Laita vaikka sähköpostia byitu(a)gmail.com, väritoiveiden osalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti