by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Länderi Alba - ahkera apulainen


Alban neljäs työpäivä alkoi sitten "teen kaikkee mitä en saisi tehdä"-teemalla. Toisena päivänä toin itselleni solumuovisen pehmikkeen jalkojen alle, ja nyt sitten heti alkuunsa Alba päätti raapia sen pieneksi silpuksi. No "paniikki-boxista" viltti siihen päälle - loppu silppuaminen. Albasta siitä sitten tuli kiva - hänen makuupaikkansa, joten hän päätti pötkötellä siin sitten jaloissani sen minkä pötkötteli, sillä suurimmaksi osaksi oli sitä mieltä että pihalle.

Eväänä olleet kanansiivut piti jemmata, kun oma-aloitteisesti evärkorille lähti askartelemaan hän. No toki pääsi asiakkaita moikkaamaan, mutta ei kyl tänään sieltä helpoimmasta seuralaiseta kyse ollut. No työpäivän pari viimeistä tuntia sitten rauhottui ja meni omaan boxiinsakin nukkumaan toviksi. 

Niin jos ihmettelet että mikä ihmeen "paniikki-boxi" niin se on boxista rakennettu esittelypöytä jossa tuotteitani, mutta laitettu siten että sinne voi Alban parkkeerata siten, että voi luottaa että seillä pysyy. Kangasboxin vetoketjuihin en oikein uskalla luottaa.

Kuva on eiliseltä, jolloin suht rauhallisesti jaksoi olla. Saas nähdä kuin huomenna. Tosin kaiken kaikkiaan ihan mallikelpoiseti tuo nuori miehen alku on ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti