by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

perjantai 1. heinäkuuta 2016

Sari-poncho Pelagonia - mihin hintaan?Olen jokusenkin kerran törmännyt ajatukseen, että jos materiaalin on syystä tai toisesta saanut ilmaiseksi niin itse valmistyökin sitten pitäisi luovuttaailmaiseksi. Eli tämä Sari-poncho langat olen saanut lahjoituksena, samoin napit, tosin eri tahoilta. Kiitos heille. Lanka on Novitan Wool Neli Raita ja 100 % villaa. Novitan etiketin mukaan 40 asteen konepesu ja kahden pisteen silityksen kestävää. Ennen juhannusta juttelin toisen käsillätekijän kanssa, hänen tuotteensa oli nämä kahvipusseista valmistetut kassit. Hän kertoi, että joku hänen tuttunsa oli pyytänyt tekemään kun hän toimittaisi pussit. Kuultuaan sen jäkeen hinnan hän oli ihmetellyt että mikäs se siinä vielä niin hirveesti maksaa. 

No näin ollen tämä kyseinen poncho on kyllä luovimon nettipuodissani myynnissä ja sen voi sieltä ostaa siihen hintaan kuin se siellä on tai sit tulla Sysmään Pinxinmäelle ihan livenä kauppaa tekemään. Mutta....

....Jutun juoni on seuraava: jos haluat ostaa tämän Sari-poncho Pelargonian johonkin muuhun hintaan kuin se luovimon nettipuodissani on, laita siitä vaikka tämän blogini sivulla olevasta "viestisi Itulle" kohdasta sitovatarjouksesi ja yhteystietosi. Postikulut lisätään hintaan, nouto on tietenkin ilmaista.

17.07.2016 päättyy tämä tilaisuus klo 12:00 jonka jälkeen joko hyväksyn tai olen hyväksymättä mahdollisia tulleita tarjouksia. Jos jälkimmäinen käy toteen lahjoitan tämän ponchon eteenpäin siten että se on uudella omistajallaan viimeistään 19.07. 
jollon vietetään Sarin nimipäiviä.

Poncho siis käy tytöstä - aikuselle naiselle. Toimistotyöskentelevät ovat tämän tyyppistä vaihtoehtoa, liäksi voi käyttää ympäri vuoden.

edit. 16.07. päivämäärien osalta - itu -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti