by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

maanantai 24. huhtikuuta 2017

Hyvää nimipäivää Pertti-persläppä tutummin pefletti


Kuvassa yllä vielä päätteemättä ja huovutusta odottava, mutta näillä näkymin myös viimoisin Pertti. 

Pertti-persläppä sopii kaikkeen istumiseen. Iselläni yksi on autossa penkinlämmitimen virkaa toimittamassa, vaikka onkin istuimenlämmitin toiminto autossa, niin tuo reagoi heti lämpöön. Toki parhaiten siten että tuo lämpimästä mukanaan. no mulla hän on autossa. 

Paksuutta on puolisen sentitä täyttä kotimaisen lampaanvillaa. Kesäteatteriin mukaan, niin ei haittaa kolkko ehkä sateenhieman kastelema istuin alunen. Pulkkaaan, metsäretkelle, terasin jakkaroille, 

Siis pefletti, istuinalunen....

Osa on jo luovimon nettipuodissa, osa oottelee hyllylle pääsyä, mutta kuten alkuuna totesin tällä hetkellä Pertit ovat tässä. Alla kuvat koko Pertti-perheestä, siis joista osa valmiina ja osa luovimo vaiheessa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti