by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

tiistai 7. marraskuuta 2017

1. paalupaikka Googlen hakusanalla Saunahattu - kuvahaku


Yes.... tän vuden elokuun 23. pääsin ekaan riviin ja nyt sitten paalupaikalle. Näyttäisi olevan Paljuhattusanallakin toisena Satu saunahattu Vuoripiru. 

No tää on vähän kuin F1 kisat joka kerta jaetaan paalupaikka uudelleen. Mutta kiitos. 

Muuten jos Paljusammakkoa hamuilet niin tällä hetkellä valmiina vanhaan hintaan on kolme valmista ja yksi uudempaan hintaan, tosin tämä yksi vapautuu myyntiin Suomen Kädentaidot 2017 messujen viimeminuuteilla. Ja tilauksesta ehdin luultavasti vasta messujen jälkeen uutta huovuttaan.

ps. montako by itu saunahattua sinä löydät kuvasta. Oikean vastauksen jättäneiden kesken arvon väritoiveittesi mukaan huovutetuun Paljusammakon vielä vanhalla hinnalla.

3 kommenttia:

 1. Oih! Tosi monta löytyy! Alarivin ekassa kuvassa on 5 ja jossakin on sama hattu edestä ja takaa eli miten lasketaan...ja yhdessä kuvassa 3! ja toisessa 2 erilaista ruskeanväristä...ja ja---:D! Jos kaikki laskee niin edestä kuin takaakin :D ja yläreunan pikkukuvankin x2 niin, veikkaisin 16 !!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Minna,

   Juu huomasin tuon että onko sama vai eri hattu kuin moesti, mutta kummatkin versiot käy. Hyvin löydetty.

   Poista
  2. Hei Minna,

   Eipä tässä arpoa tervinnut, 16 hyväksytään vastaukseski joten valmiista by itu Satu-saunahattu malleista joku malli toivevärein hintaan 39,00 e (norm. 54 e) tai sitten josk joku valmiista on mieleninen niin sitten - 15 e. Palkinto vimeinen lunastuspäivä on 24.05.2018.

   Sispä onneksi olkoon. Yhteistiedot ja toiveen voit laittaa osoitteeseen byitu.fi @ gmail.com (poista välilyönnit @ merkin vierestä)

   Poista