by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

lauantai 4. marraskuuta 2017

Satu saunahattu Vuoripirut nyt luovimon nettipuodissa


Suunnilleen tuon näköinn joukkio on nyt piruilemassa luovimon nettipuodissa. Vuoripiruhan on Ellivuoren Pirunvuoren pirusta ajatuksen saanut saunahattu mallini, ja he olivat Ellivuoren puodissa matkamuistopuodissa. Ellivuori komistuu ja uudistuu ja nyt oli puodin aika uudistumiseen, tosin sitä en tiedä kuin puodin silellä käy, ja palaavatko Vuoripirut takaisin Ellivuoreen vai ei se jää nähtäväkis. Mutta kiitos tähänastisesta. 

Mutta nyt voit ostaa omasi tuota verkkokaupastani vielä vahnaan hintaan, sillä uusien hinta tulee hivenen nousemaan. Jos olet nopea niin vielä ehtii Isänpäiväksi, se taitaa tarkoittaa sitä että viimeistään tiistaina pitäsi saada paketti sitten matkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti