by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

lauantai 28. heinäkuuta 2018

by itu - uusi logo


15. heinäkuuta 2018 julkaisin instagramissa uuden logoni. Sen olen käsin huovuttanut - oikeastaan sitä ei olisi kukaan muu voinut tehdäkään. Alla ensimmäinen käyttämni logo joka lähtöisin Vuodatuksen blogiajalta ennen toiminimeä, ns. nappi. Otin sen sitten sieltä käyttööni, mutta erilaiset seikat sitten tyrkkivät uuden tekemiseen. 

Oikeastaan olisin halunnut "juuria" kunnioittaa, mutta - eniten häiritsi noiden kehysten ja logoni värimaailma, ja korostui emepi vilä kun Avainlippu astui kuvioihin. Tuo värimaaila kielii Viron väreihin. Joten jokin aikaa ennen kuin kerkisin uutta tekemään, vaihdoin mustan reunan siniseksi. Se ei oikein miellyttänyt, joten muutaman muunkin seikan lisäki uuden logon ajatusta kehiin.

Alkuusa aattelin että siinä olisi Satu-saunahattu Paljusammakko, mutta kun alon törmäänään "kopioihin" sillä sun täällä, niin se jäi sitten mietintään. Tosin ajatus oli että jos sittenkin - silmieni eteen kyllä piirtyi saunahhenkinen logo jossa myös Paljusammakko.

Mutta, sitten kun päättelin viimeksi valmistunutta Jouni jättitorkkupeittoa tai siis torkkupeittoa niin kun mietin miltä sellaine logo kangasmerkknínä näyttäisi peiton kulmassa - totesin et jotain muuta - ja tuossa ylhäällä on nyt se "jotain muuta"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti