by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Suosituimmat by itu- tuotteet 2013 TOP 5


1. Satu-saunahattu
2. Venla-vahakangasessu
3. Helmi-/Ellen-/Säde-huopahuivi
4. Susanna-huopahattu
5. Petri-pipo

Valokuvatorstain 310. haaste - Talven taidetta


Haaste teksti: "Nyt, kun eteläisempään Suomeenkin ollaan saatu edes vähän lunta, laitamme tämän viikon haasteeksi TALVEN TAIDETTA
Luonto tekee taidetta monin eri tavoin, on huurretta, lumihiutaleita, kiteitä, jääpuikkoja ja ties mitä muodostelmia. Ja jos asut paikassa, jossa ei ole niin talvista, voi taide olla ihmisen tekemääkin. Hyviä inspiraatioita kaikille talven taiteen kuvaamiseen!"

Yhdistetään tuo talvi ja ihmisen tekemä.... by itu Susanna-huopahatut nimeltään Sänkisalamat pakkasen huurruttamassa sänkipellossa.

Onnea Henny - Henny-kynsikkäät -by ituHennyn nimipäivän kunniaksi tänään kynsikkäät tilanneelle ilmainen toimitus, norm. 5,00 euroa. Yksi-kaksiväriset 32,00 euroa ja kolmi- tai useampi väriset 37,00 euroa.

Sänkisalamat - by itu - käsinhuovutetut Susanna-huopahatutMenneellä viikolla räiskyivät Sänkisalamat jotka livat jo "suunnittelukopassa" ainakin viime elokuusta asti.