by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

perjantai 25. huhtikuuta 2014

by itu - luovimon nettipuodin tuparit

Tervetuloa by itu - luovimon nettipuodin tupareihin osoitteessa http://byitu.omaverkkokauppa.fi/ , löydät myös kotisivuiltani reitin valikosta > nettipuoti.

Kuten tupareissa yleensä ihan kaikki ei ole valmista, mutta sen verran hihat ovat heiluneet että kehtaa pyytää astumaan peremmälle.

Tilaukset veloituksetta tupareiden ajan toistaiseksi ja luovimon nettipuotiin muuton takia ale kori pursuaa jos ja vaikka mitä.

Olet lämpimästi tervetullut

by itu