by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

lauantai 12. heinäkuuta 2014

"Olisko sulla myydä yksi hakaneula"
Niin se eilinen päivä vierähti Hartolan Jari-Pekan pihalla esitellessä ja myydessä omien kätten töitä. Tai no joo enempi esitellessä, mut ei sentään kuitenkaan homma ihan "tuote-tuuletukeksi" mennyt. Kiitos asiakkaille ♥.

Enemmänhän ihmiset siellä Jari-Pekan palveluita (K-kauppa, Hese, Subway, ruokailu, kahvi, Matkaholto, Koirafanitus) hakee ja tietty tuollaisena ihanaisena kesäpäivänä jääelöä ja mansikoita. Mutta jos jollekin jäi nimi mieleen vastaisuudeksi, mistä löytää persoonalliset ja kotimaiset lahjatuotteet.

Kuten jo muutamilla aiemmilla markkinoilla on ohikulkijoiden suusta kuullut: "Hassuja hattuja", "Hei, tos ois Suomi-pipoja", "Ihania hauskoja hattuja", "Onks tää sukupuuttoon kuollut pannumyssy?" ja eilen nuoren neidin suusta "Äiti kun ostaa tuollaisen hullunkurisen hatun niin siitä menee osa Uuden lastensairaalan hyväksi"... niin ja tuo otsikko "Olisko sulla myydä yksi hakaneula".

Hakaneula kyllä lyötyy, mut en myynyt! Annoin sen käyntortin kera. Kysyjän housujen nappi oli päättänyt vain lähteä omille teilleen ja siihen hakaneulaa sitten hän tarvitsi.