by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

lauantai 12. heinäkuuta 2014

"Olisko sulla myydä yksi hakaneula"
Niin se eilinen päivä vierähti Hartolan Jari-Pekan pihalla esitellessä ja myydessä omien kätten töitä. Tai no joo enempi esitellessä, mut ei sentään kuitenkaan homma ihan "tuote-tuuletukeksi" mennyt. Kiitos asiakkaille ♥.

Enemmänhän ihmiset siellä Jari-Pekan palveluita (K-kauppa, Hese, Subway, ruokailu, kahvi, Matkaholto, Koirafanitus) hakee ja tietty tuollaisena ihanaisena kesäpäivänä jääelöä ja mansikoita. Mutta jos jollekin jäi nimi mieleen vastaisuudeksi, mistä löytää persoonalliset ja kotimaiset lahjatuotteet.

Kuten jo muutamilla aiemmilla markkinoilla on ohikulkijoiden suusta kuullut: "Hassuja hattuja", "Hei, tos ois Suomi-pipoja", "Ihania hauskoja hattuja", "Onks tää sukupuuttoon kuollut pannumyssy?" ja eilen nuoren neidin suusta "Äiti kun ostaa tuollaisen hullunkurisen hatun niin siitä menee osa Uuden lastensairaalan hyväksi"... niin ja tuo otsikko "Olisko sulla myydä yksi hakaneula".

Hakaneula kyllä lyötyy, mut en myynyt! Annoin sen käyntortin kera. Kysyjän housujen nappi oli päättänyt vain lähteä omille teilleen ja siihen hakaneulaa sitten hän tarvitsi.