by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

tiistai 26. huhtikuuta 2016

by itu - blogi muuttaa Bloggeriin


Matkan varrella on muutama by itu - blogi ollut. Ensimmäinen blogi oli Vuodatuksen sivuilla, ko. nimellä oleva ei liittynyt toiminimeeni mutta suosittu oli käsityö ja askartelu ym. julkaisuineen. Sitten Kuvat.fi palvelussa jonkin aikaan ja sitten jälleen Vuodatuksessa. Eilen tutustuin Bloggeriin,tänne nyt sitten jatkossa kirjoittelen ja siirrän vanhojakin jutuja noista aiemmista blogeista. Tässä blogissa siis yhdistyy kaikenlainen tekemiseni josta lukijoille haluan kirjoittaa.

Logo joka ensimmäisessä blogissa kulki nimellä "nappi" on ollut jokaisessa blogissa tuo sama josta tuli sitten by itu toiminimelleni logo