by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

sunnuntai 22. toukokuuta 2016

by itu Gasthaus Koskeniemessä feat. Rutu-sakki


Keväällä suorittamassani siivokusessa olen ollut sen verran tehokas että olin siivonnut pienet Suomenliput jonnekin hyvään talteen, niitä muuten vois tänäänkin MM-lätkän finaalissa tarvita - etten sitte löytänyt niitä... samoin logollani varustettun mukin olin laittanut talteen etten sitäkään löytänyt, no mutta näillä mentiin.

Tästä saat uon ekn kuvan "elämään"

Ja kesän 2016 ensimmäinen "telttaretki" tehtiin Hartolan Gastahaus Kaskenniemeen jonne keväisin kokoontuu Eteleän talvehiat eli Rutu-sakki. Olikos tää nyt kolmas kevät kun siellä heille paikallisia ja Avainlipulla varustettuja by itu käsitöitäni heille olin myymässä.

Kuten tarkimmat jo huomanneet länderi Alba oli myös matkassa, ja hienosti vajaan viikon päästä 4 kk pennulta tää retki sujuikin. Ylpee emäntä. Boxin päälinen toimi tuotepöytänä, kun en ottanut kuin yhden myyntipöydän matkaan.

Ja koska sitten ajatuksista huolimatta kaikki eivät mahuneet pöydälle "istutin" saunahatut kaiteelle nurinpäin olevien kukkapurkkien päälle. Mukana ollut Mari-poncho oli jo eellispäivänä kiinnittänyt huomiota la Kar de Mumman seinällä. Kävin sen sieltä mukaani nappaamassa.

Alba siis otti rennosti, mutta en tiedä tartuiko levottomuus emännästä vai iskikö sitten lopulta tylsyys. No sääennuste oli luvannut sadettä itä-Suomeen ja saderintama näytti pysähtyvän ennen Hartolaa, mutta se oli joissain ennusteissa klo 15 aikaa myös Hartolan yllä. Joten Yhden jälkeen päätin että "parempi hyvän sään aikaan" pakata kuin kiireessä sateella. Tästä olin maininnut pisteessäni poikenneille että 15 asti, mutta aieminkin jos sää näyttää siltä että...  no siin puoli kahden aikaa pakkaillen ja tuntihan siinä meni, eikä satanut - hyvä niin.

Kiitos  ♥ Rutut ja ihana ♥ Koskenniemen henkilökunta - elokuussa nähdään