by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Hyvää nimipäivää Erkki ♥ Örkki heijastava rintakoru

Vaikka keskikesän juhla onkin juuri juhlimista vaille valmis, niin on silti täällä suvisessa Suomessamme niitä hämäriäkin hetkiä jolloin kaveriksi käy veikeä Erkki ♥ Örkki heijastava rintakoru. Nämä löytyy luovimon nettipuodista.

Tekotapa: Käsin neulahuoutetut silmät, saumurilla heijastinkagas ja taustakangas yhdistetty. Käsin ommeltu muutoin yhteen.

Materiaali: Kotimaista lampaanvilla, villalanka, taustassa pellavakangas, edessä heijastinkangas jokatäyttää heijastuvuusominaisuukilstaan SFS-En 471:2003 standardin.

Koko: sydän n. 11 x 11 cm + kulmat/ripset

Info: Huopaosat saattat kostuessaan päästää väriä. Tuote ei sovellu "tutkimusiässä"-oleville. K-8. Erkki ♥ Örkki on pakattu sellovanpussiin.