by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Meinasin lähettä ranskalaiselle komissaari Andre Prillélle saunahatun

Ai miksikö... no menin fb-retkuun. Joku oli julkaissut tänään 25 toukokuuta, Arpillipäivänä Iskelmä Radion uutisen siitä et EU kieltää puulämmitteiset saunat. Aprillipäivänä tuon olisin heti suodattanut. Nyt kyllä katsoin julkaisian, ettei ollut näitä diipa-daapa juttui, mut unohdin tarkistaa päiväyksen. Se verran "iski löylyn puolelle". Ja sekin nolo vielä, että ihmettelin asiaa kauppareissulla. Mut eiks se niin mennyt että "moka on lahja"?

Mut tuo uutinenhan ei sinänsä mikään mahdoton ko. suunnasta olisikaan. Olihan tuossa vedottu terveydellisiin syihin joka huomattavasti ovat järkevämpiä kuin ne "kurkun käyryys" direktiivit, joiden perusteen pelkkä ulkonäkö, tai paremminkin sen puute oli kaatopaikalle ajon syy. Entisessä työpaikassa entinen työntekijä oli ollut kesätöissä siihen aikaan kurkkuja kasvattamassa paikassa, ja hän muisteli kauhulla sitä määrää joka meni kaatopaikalle. Hitsi en mee varmaksi sanoo mut joku mielikuva olis et se kuorma oli isompi kuin EU-direktiivi mitat omaavat kurkut jotka päätyivät sitten myyntiin.


No jääkön nyt lähettämättä, kun ei tiiä koska on perillä ja monetko nurmet Kusti ehtiii polkee tasaisiksi ennen kuin olis perillä...