by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

perjantai 20. toukokuuta 2016

Onni on pieniä asioita kuten...


....nyt meillä on "omapiha" ja leikattun nurmen tuoksu. Kuva viiden päivän takaa, jolloin eli vain "puolipihaa" ja leikkaamaton nurmi. Ja toi valkoinen tuol viheriöllä on Alba, ei "menneen talven lumia" ... eikä Nokia tai Samsung. 

Mutta seläntakana oottaa jokunen Bertil-pesukinnas ja Satu-saunahattu viimeistelyä joten sen enempiä en nyt jää hekuttelemaan. Koska sen jälkeen on edessä viel tavaroiden pakkaus autoon huomista "telttaretkeä" varten Nelostien varrella sijaitsevaan Gasthause Koskenniemneen... joo ei telttailemaan vaan myymään noita by itu-tuotteitani Etelän talvehtioille eli Rutu-sakille. Osa on jo "laskeutunut" varmoja havaintoja kauppareissulla tuli tehtyä.

Hymyä huuleen onhan perjantai.