by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Länderi Alba - ahkera apulainen


Alban neljäs työpäivä alkoi sitten "teen kaikkee mitä en saisi tehdä"-teemalla. Toisena päivänä toin itselleni solumuovisen pehmikkeen jalkojen alle, ja nyt sitten heti alkuunsa Alba päätti raapia sen pieneksi silpuksi. No "paniikki-boxista" viltti siihen päälle - loppu silppuaminen. Albasta siitä sitten tuli kiva - hänen makuupaikkansa, joten hän päätti pötkötellä siin sitten jaloissani sen minkä pötkötteli, sillä suurimmaksi osaksi oli sitä mieltä että pihalle.

Eväänä olleet kanansiivut piti jemmata, kun oma-aloitteisesti evärkorille lähti askartelemaan hän. No toki pääsi asiakkaita moikkaamaan, mutta ei kyl tänään sieltä helpoimmasta seuralaiseta kyse ollut. No työpäivän pari viimeistä tuntia sitten rauhottui ja meni omaan boxiinsakin nukkumaan toviksi. 

Niin jos ihmettelet että mikä ihmeen "paniikki-boxi" niin se on boxista rakennettu esittelypöytä jossa tuotteitani, mutta laitettu siten että sinne voi Alban parkkeerata siten, että voi luottaa että seillä pysyy. Kangasboxin vetoketjuihin en oikein uskalla luottaa.

Kuva on eiliseltä, jolloin suht rauhallisesti jaksoi olla. Saas nähdä kuin huomenna. Tosin kaiken kaikkiaan ihan mallikelpoiseti tuo nuori miehen alku on ollut.