by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

sunnuntai 7. elokuuta 2016

Paljusammakko lähti loikkii kohti Italiaa


Tuossa hän vielä Yksisilmäisen hikipisaran kanssa koivunoksalla keinahtelee. Eilen Pinxinmäellä kävi Italialainen valokuvaaja Susy. Nyt en tiedä tarkalleen mikä oli alkuperäinen syy tuloon, mutta kuvaili siellä.

Olin Alban kanssa pikkasen jaloittelmassa kun ihanat heppatytöt Minttu ja Sofia suuntasivat puotia kohti, aattelin että jäätelöostoksille. Mutta siinä he sovittelivat kuvan hattuja. Kertoivat että lainaisivat kuvausta varten. Sanoin että okei ja annoin viel korttini matkaan et jos haluaa tietää mistä hatut ovat kotoisin.

Hatut palautui ja kuvausryhmä sen myötä myös puodille. Susy halusi ottaa kuvan myös hattutelineestäni. Hän asetteli haluamansa hatut ja kohenteli taustalla olevia tavaroita kuvaan sopivaksi. Kun kuvat olivat otettu, ryhtyi hän porukkansa kanssa sovittelemaan hattuja. Lopputulos oli että Satu-saunahattu Paljusammakko lähti hänen mukaansa.

No ei hän ensimmäinen saunahattu ole joka matkaa ulkomaille on myös Saksaan matkannutVihtavetreä ja Kanadaan matkannut Linnankummitus mintunvihreä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti