by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Matkamuistoja - eiku ...


... muistoja... tai siis ei sekään ole oikea sana mielestäni. No mutta siis halusin jotain Hartolasta - Sysmästä sellaista mukaan joka ei ole "tusinajuttuu", mutta kuitenkin sellaista jota joutuisin hankkimaan kuitenkin. Eli veskiin pyyhkeille ja tuulikaappiin Alban hihnalle ja tassupyyhkeelle koukut. Niinpä sitten suloiseen Sysmän Kirjakauppaan, jossa myös ensimäisen näyttelyni aikoinaan pidin ja tiesin niitä olevan siellä. Kuusipohjan Avainlippu tuotteita siis mukaani muutti. Tänään - kiitos veljelleni - ne ovat nyt paikoillaan.

Hartolan kukkakaupasta sitten hain syyskukat, toki niitä täältäkin olisi saanut, mutta halusin ne sieltä, vaikka Kirsi ei itse silloin paikalla ollutkaan. 


Ehkä eniten kuitenkin tulee ikävä Hartolan Pullapajan Berliininmuurimunkkia ... siis oikeesti se nimi siel Berliininmunkki. Niitä ei voinu hamstarat, mut munkin kautta kulku käy kun Hartolaan poikkean.