by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Voihan muuttoruljanssi - Hyvin suunniteltu on puoliksi muutettu

Silloin muutetaan ku muutetaan. Oli jo muuttopäivä ym. valmiina suunniteltu, vain tieto asunnon saannista puuttui. Tieto antoi odotuttaa itseään vielä päivän yli olettamuksen, mutta sitten se saapui ja laittoi suunnitelmat pyörimään.

Olin jo pidempään todennut että johonkin sitä pitäsis muuttaa (jossain muodossa jo vuodesta 2012 asti). Tosin vuoden takainen Taloushallinnon Ammatilainen-tukinto sitoi ja melkein samantein sen jäkeen sovittu kesäinen työ Sysmän Pinxinmäellä.

No mutta se päättyi 14.8. ja 16.9. oli sitten kirjat Hartolasta Sastamalaan siirretty. Varsinainen muutto kuorma sitten saapui veljeni ja hänen kaverinsa sekä isäni ihanaisella avustuksella 24.9. Kiitos ja kumarrus heille vielä tässäkin mainiten. No enhän sentään ollut pakannut valmiiksi, ihan niin varma asiasta en ollut, eli kyllä se oman ajan otti. 

Niin tulihan siin välissä käytyä Alban kaa pentunäyttelyssäkin ja soppareiden teossa sekä uutta siivoomassa muuttoa varten.


Maastoja täällä riittää, tuo kirkkokin on mäen päällä, ja puitten suojassa jotta siitä kunnon kuvaa saisi. Albahan pitää huolen happihyppelyistä. Tosin hieman outoahan se 8 kk koiranpennulle saatoi olla kun omapetipaikka ei ollutkaan totutussa paikassa... sitä sitten ihan omvalinteisesti hän nukkupaikan valitsi.


Muuttolaatikoita tyhjentäessä iski sellainen "tavara-allergia" että kun lähdin taasen Hartolaan edellistä siivoamaan ja "Syksy käsillä" -näyttelyä laittamaan Hartolan Pullapajaan - jonka ihanaista Berliininmunkkia kyllä tulee ikävä - niin takapenkillinen tavaraa tuli takaisin. Tai ei ihan vaan ajoi neljän maakunna retken: Pirkanmaa - Kanta-Häme - Päijät-Häme ja Etelä-Savo. Eli Pertunmaalle Hartolan eläinsuojeluyhdistyksen pihalle ja nostelin heidän Kirppistä myyntiin josta sitten ko. tuotto heidän toimintaansa tukemaan. 
Hartolan kaunis luonto oli edelleen kaunista. Siivous edellisessä odotti ja siivouksen päätteeksi retkimajoituimme entiseen vaatehuoneeseen retkipatjalle. Onneksi oli hieman lämpöjä tupaan saaneet (keskuslämmitys) että tarkeni nukkuu muutoinkin niin kylmällä lattiapedillä.


Vielä ei ihan kaikki oo paikoillaan, mut sen verran et pysyty tilaukset huovuttamaan, ja aikas tyhjillään olevaa luovimon nettipuotiakin täydentämään pikkuhiljaa. Oikeastaan oli kiva yhteensattuma että täällä ensimmäinen huovuttamani Satu-saunahattu on ensimmäinen saunahattu mallini. Vielä riittää tietojen ja kotisivujen päivityksiä.. on on... viel vaiheessa. Mut välil pitää tehdä jotain muuta.. et jaksaa taasen laittaa loputkin, etenkin nuo "irtotilpehöörit" paikoilleen.