by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

torstai 20. lokakuuta 2016

Voihan tatti - aktiivilelu Alballe
Tuollaisen kovamuovisen aktiivitatin hankin Alballe. Tattiin laitetaan nameja tuonne pohjassa olevaan kippoon joka on kierteillä toisissaan kiinni.


Tatti suljetaan ja tarkoitus olisi että koira pyörittelisi tatti siten että namit utlisi tuolta hatun alta olevista aukoista sitten "palkinnoksi".

 
Kolina kyllä kuuluu ja jokunen nami sieltä ulos pyörähätää... mut useamman kerran Alban jäljiltä löytyy tyhjennetty lelu... ja se on tyhjennetty tähän tapaan...Sen verran useesti ettei ihan vahingosta enää voi olla kyse... kierteitä on kuten kuvasta näkyy enemmän kuin yksi, ettei ihan yhdellä pyörityksellä... ja vastakappale kyl pitää olla kiinni että...