by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

torstai 28. huhtikuuta 2016

Valokuvatorstai 407. haaste - Kaunis


Sari-poncho, vaikka kuvan kappale onkin mustaa ja harmaata, on tuo luonnossa pehmeän mustaa ja hopean kiiltoa, nimeltään Musta timantti.

Monet ovat kommentoineet että "onpa kaunis"... joten siitä se ajatus haasteen vastaukseen lähti. 

Piillotettu aarre ja Playmobil-assari Johannan matkassa

    
Instagrammissa oli kuva (c) Piillotettuaarre, jossa playmobil-assari poseerasi la Kar de Mummassa olleiden tuotteittni edustalla. Oli kuulemma alkanut haaveilla omasta sammakosta. No laitoin ensin että kyllähän siinä vähän säätövaraa on, enkä siinä vaiheessa vielä ollut hoksannut että kuvan punapää siitä haaveili.

No mikäs siinä tuumasta toimeen ja kyselemään mittoja. Sain vastaukseski että 10 sentin kolikko istuu juuri hyvin tuon kypärän kanssa. Siitä sitten muottia vääntämään ja vähä villaa. Paljusammakon silmät neulahuovuttaen kokonsa takia, Satu-saunahatussa ne on kyl myös neulahuovuttamalla tehty, mutta märkähuovutettu sitten huovutuksen yhteydessä paikoilleen. 


Miniatyyri Satu-saunahattu Paljusammakko sitten poseerasi orvokkien seassa ja pienen saavin reunalla. 
Koska kyseessä oli Piilotettu aarre sivusto, ajattelin että leikitään mukana. Tulitikkuakheihin pienet tekstin ptäkät ja yhteen sitten itse paljusammakko.
Pieni viesti ja ohjeet saunahatun käytöstä ja vinkit sauna, palju vai avanto? Aarrekartassa samat kuvat kuin tulitikkuaskien päällä oli. Sitten kirje matkaan.


Tänään oli instassa sitten tieto että kirje on löytänyt perille, vielä on jännityksen alla se että ... kuinka tehtävän suorittaminen onnistui ja oliko paljusammakko oikean kokoinen

Jää nähtäväksi kuin Playmobil-assari paljuilee tai saunoo.. avantouintia saattaa joutua oottelemaan.by itu - Sari-poncho - Aavistus romanssista


Seuraava Sari-poncho on saanut alkunsa, Novitan Woolin hekästä valkoisen ja vaaleanpunaisen vivahkeisesta langasta lähti sitten ajatus myös nimstä - Aavistus romanssista... kevät kesä rakkautta ilmassa, sitä ihanaisen ihastumisen tunnetta.