by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

perjantai 29. huhtikuuta 2016

Marita-poncho Vehreämetsä


Viimoisin konttineuleponcho - by itu tupsahti luovimon nettipuodin hyllylle Uniikki yksilö joten jos haluat juuri tuon itsellesi paras toimia ripeästi.

Kahdella tapaa voi pukea, eli näppärä autoillessa, kun "helma" ei jää pyllyn ja penkin väliin. Muutenkin mahtava juttu tuo poncho yleensä, lähes keliin kuin keliin, kun kerrospukeutuu niin iloa riittää lähes ympäri vuoden. Toivoen että olis edes jonkin verran lämmin kesä, siksi "lähes" sana.

Tällä konttineuleponcho perheellä osallstun Turku design Festival - Harrastaja kisaan, numerolla 7. Facebookissa voi käydä tykkäämässä/äänestämässä. Kiitos ♥