by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

tiistai 3. toukokuuta 2016

Käsin huovutettu Leea-laukku - by itu -


Leena-pussukka sai vähän tilavamman kaverin Leea-laukun. Kuvan Villiorvokit malli on ensimmäinen ja "jouduin" huovuttamaan sen ensi viikonlopun Turku Desing Festivaalia varten nyt. Siis sen takia että olis mulla laukku johon känny ja kukkaro mahtuu matkaan mukaan. Mahtuu siinne myös "passi ja hammasharja", mitäpä sitä muuta.. no huulikiiltokin jos on pakko, mahtuu mahtuu.

Päässäni vielisee jos jonkimoita verrsiota, ja tulossa myös olkahihnallinen malli. Leeassakin on sisällä lenkki avaimia varten jotteivat vajoa tai tipu laukusta, ja tietää mistä ne löytyvät.

Eka "ulkoilu" laukun kassa sai ihasteljua ja hintasekä tuleeko muitakin 
-tiedusteluja. Kiitos, siis on tulossa ja hinta vielä hakusessa.