by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

torstai 5. toukokuuta 2016

Valokuvatorstai 408. haaste - linjaKasvulinja ei aina mee niinkuin "Strömsöössä"

Kuuma Tanssi - teetä vai Coca-Colaa


Kuvakaappaus: http://www.forsman-tea.com/fi/mate-kuuma-tanssi-60-g.html sivulta

Tuolla litran kannussa olisi haudutettuna kuvan teetä, tosin tuossa lasissa on vielä Coca-Colaa, se vaan on niin hyvää, mutta monesti päättänyt siitä päästä eroon. Joo tiedetään että vettä, juo vettä, juo vettä... mutta kun tän taloyhtiön vesihanasta ei tuu kunnolla kylmää sellaista taskulämmintä. Ja jääkaapin käytettynä taas... liikaa tapahtumia... no on tossa teen keitossakin oma juttunsa.

No siis kaapin hyllyltä kaivoin tuollasen pussin ja näin kun kevät tarjoaa kesäistä ilmaa niin ihan jääteenä tuon ajattelin, jaa pitäis kait niitä jäitä laitaa... no kaikki ajallaan.

Kun luin tuota etikettiä niin tuli mieleen kuin siinä mielikuvilla luodaan "saanko luvan" Kuumaan tanssiin... itte pitäs opetelle kans tuo tuotteiden mielikuvien kautta esittely.

No mutta pari lainausta tuosta: ".. on ystävyyden tunnustus ja tapa jakaa yhteinen hetki..." "Herkullisen vihreä juoma poistaa voimattomuutta, virkistää ja lisää kylläisyyden tunnetta."
Siis ei illalta juomaksi. Mut sit lopuksi: Erinomainen "juhlimisen jälkeen".


Tuossa tuo Johannan Playmobil-assari miettikin instagramissa että kuin by itu Satu-saunahattu mahtaisi toimia päänsäryn estämisessä "juhlien jälkeen". Kun eräällä rastilla oli maininta että Saunomisen jälkeistä päänsärkyä saattaapi lieventää. Ainakin muutama asiakaani on näi kommentoinut, ja liittyen eritoten siis saunomiseen.

Siis nyt lähtötilanne on siis se että tee on tuol oottamassa, pitäisköhän käydä maistamassa?