by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

torstai 5. toukokuuta 2016

Valokuvatorstai 408. haaste - linjaKasvulinja ei aina mee niinkuin "Strömsöössä"

Kuuma Tanssi - teetä vai Coca-Colaa


Kuvakaappaus: http://www.forsman-tea.com/fi/mate-kuuma-tanssi-60-g.html sivulta

Tuolla litran kannussa olisi haudutettuna kuvan teetä, tosin tuossa lasissa on vielä Coca-Colaa, se vaan on niin hyvää, mutta monesti päättänyt siitä päästä eroon. Joo tiedetään että vettä, juo vettä, juo vettä... mutta kun tän taloyhtiön vesihanasta ei tuu kunnolla kylmää sellaista taskulämmintä. Ja jääkaapin käytettynä taas... liikaa tapahtumia... no on tossa teen keitossakin oma juttunsa.

No siis kaapin hyllyltä kaivoin tuollasen pussin ja näin kun kevät tarjoaa kesäistä ilmaa niin ihan jääteenä tuon ajattelin, jaa pitäis kait niitä jäitä laitaa... no kaikki ajallaan.

Kun luin tuota etikettiä niin tuli mieleen kuin siinä mielikuvilla luodaan "saanko luvan" Kuumaan tanssiin... itte pitäs opetelle kans tuo tuotteiden mielikuvien kautta esittely.

No mutta pari lainausta tuosta: ".. on ystävyyden tunnustus ja tapa jakaa yhteinen hetki..." "Herkullisen vihreä juoma poistaa voimattomuutta, virkistää ja lisää kylläisyyden tunnetta."
Siis ei illalta juomaksi. Mut sit lopuksi: Erinomainen "juhlimisen jälkeen".


Tuossa tuo Johannan Playmobil-assari miettikin instagramissa että kuin by itu Satu-saunahattu mahtaisi toimia päänsäryn estämisessä "juhlien jälkeen". Kun eräällä rastilla oli maininta että Saunomisen jälkeistä päänsärkyä saattaapi lieventää. Ainakin muutama asiakaani on näi kommentoinut, ja liittyen eritoten siis saunomiseen.

Siis nyt lähtötilanne on siis se että tee on tuol oottamassa, pitäisköhän käydä maistamassa?