by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

lauantai 14. toukokuuta 2016

Mökkikauden avajaiset la Kar de MummassaHyllykö by itu Avainlipputuotteineen löytyy la Kar de Mummasta arkenakin, mutta näin Mökkikauden avajaisissa sai poncho rivistö täydennystä ja valtasin tosin luvankanssa yhden pöytäryhmän. Matkassa oli kaikki poncho mallit: Marko, Mari, Marita ja Sari. Samoin Satu- ja Sauli-saunahatuista löytyi kaikki. Kortteja oli korillinen... no ei se kyl kori ollut muovilaatikko paremminkin ja sitten useampi Maria-kaulakoru.


Satu-saunahatut Linnankummitukset huhuilivat naulakossa


Mari-ponchot kaikki valmiina ja myynnissä olevat ovat nyt tovin tarjolla la Kar de Mummassa
Yllä kuvassa Syksy, Hehkuva Hiillos ja Luumu Orvokki, joiden väliin jää Perttu-pesläppä Mää MääOvokki aiheita vielä Oranssi ja Liila100 % pellaavasta käsin neulotut Bertil-pesukintaat tai -hieromakintaan, peuun ku pesuun. Sävyvaihtoehtoja  tuossa entisten jatkeeksi ja toistakymmentä vaihtoehtoa väreissä löytyy.

Kiitos la Kar de Mumma ja asiakaat sekä ihastelijat ♥