by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Kotiseutukauppaan siirsin taasen pari tuotettaKuvien Design by itu - Kati-sukat löytyvät nyt Kotiseutukaupan sivulta ja vieläpä tarjoushintaan, voi melkein sanoa että lähes ilmaiseksi... konetekositakin pyydetään vain kympin vähemmän ja ovat nilkapituset. Nämä siis käsin neulottuja.

Hyvää nimipäivää Erkki ♥ Örkki heijastava rintakoru

Vaikka keskikesän juhla onkin juuri juhlimista vaille valmis, niin on silti täällä suvisessa Suomessamme niitä hämäriäkin hetkiä jolloin kaveriksi käy veikeä Erkki ♥ Örkki heijastava rintakoru. Nämä löytyy luovimon nettipuodista.

Tekotapa: Käsin neulahuoutetut silmät, saumurilla heijastinkagas ja taustakangas yhdistetty. Käsin ommeltu muutoin yhteen.

Materiaali: Kotimaista lampaanvilla, villalanka, taustassa pellavakangas, edessä heijastinkangas jokatäyttää heijastuvuusominaisuukilstaan SFS-En 471:2003 standardin.

Koko: sydän n. 11 x 11 cm + kulmat/ripset

Info: Huopaosat saattat kostuessaan päästää väriä. Tuote ei sovellu "tutkimusiässä"-oleville. K-8. Erkki ♥ Örkki on pakattu sellovanpussiin.