by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

perjantai 20. toukokuuta 2016

Onni on pieniä asioita kuten...


....nyt meillä on "omapiha" ja leikattun nurmen tuoksu. Kuva viiden päivän takaa, jolloin eli vain "puolipihaa" ja leikkaamaton nurmi. Ja toi valkoinen tuol viheriöllä on Alba, ei "menneen talven lumia" ... eikä Nokia tai Samsung. 

Mutta seläntakana oottaa jokunen Bertil-pesukinnas ja Satu-saunahattu viimeistelyä joten sen enempiä en nyt jää hekuttelemaan. Koska sen jälkeen on edessä viel tavaroiden pakkaus autoon huomista "telttaretkeä" varten Nelostien varrella sijaitsevaan Gasthause Koskenniemneen... joo ei telttailemaan vaan myymään noita by itu-tuotteitani Etelän talvehtioille eli Rutu-sakille. Osa on jo "laskeutunut" varmoja havaintoja kauppareissulla tuli tehtyä.

Hymyä huuleen onhan perjantai.