by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

tiistai 7. kesäkuuta 2016

Hiirolassa hippasilla ja villa ostoksilla


Pieni huovutus villavaraston täydennys käytiin Mikkelin Hiirolan Pirtin Kehräämöllä tekemässä Alban kanssa. Reitti oli tuttu mutta jostain syystä matkanteko oli hieman tameeta. Puolivälin paikkeilla takaa boxista kuului vinkasu ja toinen. Sanoin Alballe oota hetki kohta ollaan sellasessa nätissä paikkaa, No oliko se nyt Toivola 428 tieellä siin vitostien tuntumassa. No mutta seuraava vinkasu oli sit sellanen että pysäytin bussipysäkille. Höh... oli oikeastaan siinä sitten Alban ekat oksennukset, no ei me sen takii bilettämään... puistelin pysäkille ja siirsin ko alusen sivuun. Pieni jalottelu ja matka jatkui ja emäntä pohti että mikäs nyt. No päästiin vitostielle niin samat vinkunat uudelleen. Totesin Alle että nyt on vähän huono pysähtyä.

Pirtin Kehräämöllä sitten... no muutama ökköä oli tullut lisää.. ja kun autosta tuli ulos niin vielä "tyhjänvatsan" ökkö... Ei autoilu ennen oo tuollasta aiheuttanut, no tutkaillan, mutta ensin mennään ostoksille. 

Alba olis ostanut enemmänkin ihanaisesti lampaantuoksusii tuotteita, mut pidin huolen että vai nyt ne mitä oi ajatus, ettei rönsyillä. Matkaa jatkeetiin siihen naapuriin serkkutyttö Ruu'ta moikkaamaan.Ensi tsuumailun jälkeen mielikuvat viime treffeistä mustui ja parivaljakko kirmasi nurmella. Alba oli tällä kertaa enempi herrasmies.. tai ehkä se johtu siitä että Ruu päätti näyttää sekä suunnan että vauhdin. No hippajuokusua etu-ja takapihalla sekä sisällä, pienellä huililla.


Vielä enne poislähtöä tuli testattuu putkijuoksu... Ruu osas kyllä ja pienen harkinnan jälkeen Albakin. No olihan Alballa pentukodosta putki tuttu juttu. 


Kotiin lähtiessä Alba sai viel "puhtaat valkoiset lakanat". Kiitos. Kotimataka sujuikin sitten äänettä. Alba ilmeisesti nukkui koko matkan.


Ja jatkoi vileä kotona pattereiden lataamista... ehkä myös ökköstely hieman verottaa.... että tällainen "Silja-risteily" meillä.