by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Pinxinmäen kesä on nyt virallisesti avattu


Onhan paikka jo ollut auki, mutta nyt sitten virallisesti taidenäyttelyn ja kesäkaupan - puodin avajaiset. Mä ja Alba ollaan tuolla parikuukautta työskentelemässä, tai Alba tiskintakana olevana maskottina. Tosin tänään toimi "koiraterapeuttina" yhdelle koiravieraalle joka ei niin hirveesti ollut innostunut taiteesta. Tovi Alban kanssa nuuskuttelua, jo vain koiran häntä nousi taas iloiseti pystyyn.

 

Tuolta puodista sitten tervetuloa näyttelylippuja taidenäyttelyyn ostamaan, joko päivälippu tai sit koko kesän "ranneke" jolla saa myös ravintolan puolelta alennusta. Niin puodissa on siis mun design by itu - Avainlippu tuotteita ja tuossa yläkuvassa  pupetillinen aletuotteita 15 e/tuote, ja voimassa tuolla puodissa aina sinne 14.8. klo 18 asti, mikä siellä ollaan.


Mutta puodissa on paljon muuta kivaa mm. lähialueilta, luomua ja erilaisia hyytelöitä sekä salattiastikkeita Kangasniemeltä, niin kuin nuo alakuvan marmelaadit, mitä oivallisia tuliaisia, tosin myös omaan käyttöön. Kun ei noita nyt joka kaupasta todellakaan saa.
Muutakin käsitöitä löytyy, ihanaisia sydämen muotoisia hartianlämmittäjiä. Tosin kuvassa nyt vähän tuol hassusti ylämummossa... no mut Mummolastahan ne onkin.


Sitten löytyy Turun Taidegraafikoiden töitä "osta heti pois"- tyyliin alakerrasta. Alakerrassa on myös Korhosen puurelieffejä sekä Koru ja Kranssin tuotteita, niin ikään heti mukaan ostettavaksi.


 

Ja jos se makeannälkä yllättää, tai suolaisen... tai sit vaikka jäätelön... softiksii löytyy sit ravintelin puolta.


  

Yläkerrasta löytyy lisää turkkulaisii taidetoksia näyttelyn muodossa, eli tuu ja ihastu, varaa ja lunasta 14.8. omasi.


Alas tullessa näyttää tämän näköiseltä puoti (yläkuva). Vasemmassa design by itu - saunahattuja, huopahattuja, pipoja. Kesäpipojakin löytyy, et ei hulolta mitiä.


Sit pihalla on jänniä kiviveistoksia... voit inspiroida omat lauseet varata ja käydä taasen 14.8. ostamassa omasi pois. Tosin näistä kivien ja alueen muiden taidenäyttelyiden varauksita vastaa ravintolapuolen henkilökunta. Eli tässä pieni kurkistus Pinxinmäen kesätarjontaan. Ruokalistaan voit käydä tutustumassa Pinxinmäen nettisuivuilla... mut jos tehtäs niin en mä lopetan tän jaarittelun ja tuut jos suinkin mahdollista ihan itte katsoo. Tervetuloa!