by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

perjantai 1. heinäkuuta 2016

Sari-poncho Pelagonia - mihin hintaan?Olen jokusenkin kerran törmännyt ajatukseen, että jos materiaalin on syystä tai toisesta saanut ilmaiseksi niin itse valmistyökin sitten pitäisi luovuttaailmaiseksi. Eli tämä Sari-poncho langat olen saanut lahjoituksena, samoin napit, tosin eri tahoilta. Kiitos heille. Lanka on Novitan Wool Neli Raita ja 100 % villaa. Novitan etiketin mukaan 40 asteen konepesu ja kahden pisteen silityksen kestävää. Ennen juhannusta juttelin toisen käsillätekijän kanssa, hänen tuotteensa oli nämä kahvipusseista valmistetut kassit. Hän kertoi, että joku hänen tuttunsa oli pyytänyt tekemään kun hän toimittaisi pussit. Kuultuaan sen jäkeen hinnan hän oli ihmetellyt että mikäs se siinä vielä niin hirveesti maksaa. 

No näin ollen tämä kyseinen poncho on kyllä luovimon nettipuodissani myynnissä ja sen voi sieltä ostaa siihen hintaan kuin se siellä on tai sit tulla Sysmään Pinxinmäelle ihan livenä kauppaa tekemään. Mutta....

....Jutun juoni on seuraava: jos haluat ostaa tämän Sari-poncho Pelargonian johonkin muuhun hintaan kuin se luovimon nettipuodissani on, laita siitä vaikka tämän blogini sivulla olevasta "viestisi Itulle" kohdasta sitovatarjouksesi ja yhteystietosi. Postikulut lisätään hintaan, nouto on tietenkin ilmaista.

17.07.2016 päättyy tämä tilaisuus klo 12:00 jonka jälkeen joko hyväksyn tai olen hyväksymättä mahdollisia tulleita tarjouksia. Jos jälkimmäinen käy toteen lahjoitan tämän ponchon eteenpäin siten että se on uudella omistajallaan viimeistään 19.07. 
jollon vietetään Sarin nimipäiviä.

Poncho siis käy tytöstä - aikuselle naiselle. Toimistotyöskentelevät ovat tämän tyyppistä vaihtoehtoa, liäksi voi käyttää ympäri vuoden.

edit. 16.07. päivämäärien osalta - itu -

Hyvää Juhannusta - PERKELE 24.06.2016 PinxinmäkiSakari Peltolan "painavat sanat"

by itu - Kesäkaupan erillainen asiakas 23.06.2016

Länderi Alba - 19.06.2016