by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

perjantai 29. heinäkuuta 2016

Aamun liikennekäyttäytymishavainnot

Kuva nettikaappaus eikä liity asiaan mitenkään.

1. Tapaus
Kävellään Alban kanssa tien sivussa (tien joka kapea kaksisuuntainen eikä reunoissa maalia vain keskiivamaalaus) takaa tulee auto ja edestä lähestyy. No mitä tekee edestä lähestyvä. Kuljettaja (nainen) asettaa kielensä keskelle suutaan - toki hieman epävarmasti, silmät pyörii ku hedelmäpelissä puolelta toiselle. Ajatuskuplasta voi lukea "mahdutaankohan". Hänen pieneen mieleensä ei tullut että hänellä on jarru jolla voi hiljentää, eikä änkeä tuossa kapeessa kohtaa tiellä jolla on 30 km nopeusrajoitus vain sitä omaa nopeuttaan joka oli yli sen 30 kilometrin tunnissa.

2. Tapaus
Samainen tienpätkä muutama minuutti myöhemmin. Saavumme risteysalueelle. Itseasiassa kävelemme suoraan suojatielle koska tienpiennarta ei edelleenkään ole, olemme jo askeleen kääntyneet oikealle eli hyvinkin selvästi olemme suojatiellä ja ylitysaikeissa. Samaan aikaan takaamme tai samasta suunnasta josta äsken kävelimme tulee auto, kuljettaja (nainen) hiljentää pysähtyy suojatien eteen ja kurkistaa tuleeko vasemmalta ketään ja jatkaa matkaa. Olemme edelleen suojatiellä kulkusuuntana tuon auton kylki.

3. Tapaus
Pihasta lähtiessämme on jo jonkin aikaa ollut tienreunus tietyömaa... viikon pari siinä oli, kunnes liikennemerkit tulivat osoittamaan että "Tietyö". No sitä että kuka, miksi ja kauanko kestää ei lue missään. Olettamus että ennen koulut alkaa viimeistään markkinoita ennen.. No tänään ei sitten yritettykään tulla normaalista kohti pihalle vaan toisesta, sillä elien saatiin kipi kipi kyytii juosta sepeliä tuonen kuormurin peruttaessa ja muutettiin silloinkin reittii ettei jääty alle.

Turvallista perjantaita