by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

tiistai 2. elokuuta 2016

Nälkä - mikä ihana tekosyy - ostin lankoja!


Töistä tullessa oli mulla aikamoinen nälkä. Keli oli just sen verran lämmin että Alba olisi pitänyt viedä kotiin ennen kaupassa käyntiä. Niinpä ajelin kotiin ja aattelin että tehdään lenkki vaikka Wanhan Matkiksen kautta kun sinne saa pistäytä koirankin kanssa ja "pöllö"-pitsa niin makoisaa.

No otin vain muutama siivun Olternannia ja maustekurkkua, pikku huikalla Cokista pahimpaan. Se oli virhe. Ilmeisesti kurkun etikka ja Cokis kohtasivat kemialisenreaktion merkeissä ja vatsaan putkahti outo tunne. Ei ollut nälkä, mut ei ollut muutoinkaan kiva.

Lähdettiin lenkille ja aattelin, että katotaan miten sit kun ollaan kohillaan tilanne tuntuu, no sen verran että käveltiin ohi. Toisaalta pieni-pihi kuiski korvaan, että lenkin jälkeen käyn kaupasta pakastepitsan hakee pääsen halvemmalla.

Siis kauppaa kohden. Pizza ja vara Cokikset. Kuin huomaamatta olin lankahyllyjen äärellä. Novitan syksyn uusista 7-Veljeksen väreistä muutama lähti matkaan. Nyt jo sormet syyhyy, tulee muuten pari aikas hienoo Petri-pipoo niistä väreistä. Niin sitten ku niiden lankojen aika on. No mutta kuis sit kävikään. Reissu makso enempi kuin edellisen kerran Wanhan Matkitksen pizza reissu, josta kuva yllä. Itseasiassa samat numerot mutta nyt toisessa järjestyksessä, isompi eka.