by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

tiistai 2. elokuuta 2016

Nälkä - mikä ihana tekosyy - ostin lankoja!


Töistä tullessa oli mulla aikamoinen nälkä. Keli oli just sen verran lämmin että Alba olisi pitänyt viedä kotiin ennen kaupassa käyntiä. Niinpä ajelin kotiin ja aattelin että tehdään lenkki vaikka Wanhan Matkiksen kautta kun sinne saa pistäytä koirankin kanssa ja "pöllö"-pitsa niin makoisaa.

No otin vain muutama siivun Olternannia ja maustekurkkua, pikku huikalla Cokista pahimpaan. Se oli virhe. Ilmeisesti kurkun etikka ja Cokis kohtasivat kemialisenreaktion merkeissä ja vatsaan putkahti outo tunne. Ei ollut nälkä, mut ei ollut muutoinkaan kiva.

Lähdettiin lenkille ja aattelin, että katotaan miten sit kun ollaan kohillaan tilanne tuntuu, no sen verran että käveltiin ohi. Toisaalta pieni-pihi kuiski korvaan, että lenkin jälkeen käyn kaupasta pakastepitsan hakee pääsen halvemmalla.

Siis kauppaa kohden. Pizza ja vara Cokikset. Kuin huomaamatta olin lankahyllyjen äärellä. Novitan syksyn uusista 7-Veljeksen väreistä muutama lähti matkaan. Nyt jo sormet syyhyy, tulee muuten pari aikas hienoo Petri-pipoo niistä väreistä. Niin sitten ku niiden lankojen aika on. No mutta kuis sit kävikään. Reissu makso enempi kuin edellisen kerran Wanhan Matkitksen pizza reissu, josta kuva yllä. Itseasiassa samat numerot mutta nyt toisessa järjestyksessä, isompi eka.