by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

sunnuntai 7. elokuuta 2016

Paljusammakko lähti loikkii kohti Italiaa


Tuossa hän vielä Yksisilmäisen hikipisaran kanssa koivunoksalla keinahtelee. Eilen Pinxinmäellä kävi Italialainen valokuvaaja Susy. Nyt en tiedä tarkalleen mikä oli alkuperäinen syy tuloon, mutta kuvaili siellä.

Olin Alban kanssa pikkasen jaloittelmassa kun ihanat heppatytöt Minttu ja Sofia suuntasivat puotia kohti, aattelin että jäätelöostoksille. Mutta siinä he sovittelivat kuvan hattuja. Kertoivat että lainaisivat kuvausta varten. Sanoin että okei ja annoin viel korttini matkaan et jos haluaa tietää mistä hatut ovat kotoisin.

Hatut palautui ja kuvausryhmä sen myötä myös puodille. Susy halusi ottaa kuvan myös hattutelineestäni. Hän asetteli haluamansa hatut ja kohenteli taustalla olevia tavaroita kuvaan sopivaksi. Kun kuvat olivat otettu, ryhtyi hän porukkansa kanssa sovittelemaan hattuja. Lopputulos oli että Satu-saunahattu Paljusammakko lähti hänen mukaansa.

No ei hän ensimmäinen saunahattu ole joka matkaa ulkomaille on myös Saksaan matkannutVihtavetreä ja Kanadaan matkannut Linnankummitus mintunvihreä.