by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

torstai 18. elokuuta 2016

Mielikuvamainontaa eiku....


Tuossa jokunen päivä sitten Alban kanssa lenkkeiltiin nelostien vartta. Sinne oli pystytetty upee mainos tulevista Hartolan markkinoista. Siis suurimmista yksipäiväisistä Maalaismarkkinoista.

Kävellen ehtii kyllä lukemaan mut en tiedä sit autollessa, eli yhdellä silmäykselä voisi aatella että "Hartolan markkinat ja la 3.9 ja sitten tuo kuva.

Itselleni nipusta heliumpallonippu-kuvasta ajatus lensi Helsingin Kauppatorin vappuriehaan, vaik en siel oo ollutkaan, tai siis yleensä vappuun. Juu oon huomannut että markkinolla myydään ilma- eiku heliumpalloja, ja täällä Hartolassakin nuo niiden ns. Viipurinrinkelimyyjien kera ensimmäisenä ilmaantuvat katukuvaan.

Eli kuitenkin olis kyseessä Maalaismarkkinat. Tosin useinmiten se Maalais monessakin vastaavissa markkinoissa on vain siinä nimessä, ja toisaalta ohan tuo siinä mielessä totuudenmukainen kuva että harvemmin enää markkinoilta mitään aitoo löytyy tai niiden tuotteiden myyjät jää kaiken näiden "vappuhärpäkemyyjien" varjoon.

No onhan tuo nyt ainakin huomion itsessäni herättänyt, että siinä mielessä mainos on onnistunut ja ihan tavallisena tallaajana sitä katselen. Markkinointii en oo Merkonomikoulutuksen ensimmäistä vuosikurssia enempää opiskellut jonka jälkeen suuntautuminen taloushallinnon puolelle.

by itu ei tänä vuonna osallistu markkinolle, 2,5 vuotta riittää. Eli viime vuonna lievääkin rankempi sade pakotti pakkaamaan kesken päivän, siitä se puolikas. 

la Kar de Mumman (Keskustie 2) kattausta täydennän, eli sieltä sitten markkinapäivänä löytyy "heti mukaan" unique - Handmade in Finland (Hartola) - design by itu Avainlippu käsitöitä.