by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

sunnuntai 2. lokakuuta 2016

design by itu - Syksy käsillä-näyttely Hartolan Pullapajassa lokakuussa 2016


Lokakuun ensimmäisenä lauantaiaamuna siinä kello hieman ennen puolikasia aloin kantamaan kasseja Pullapajan lattialle ja ripustelemaan esille "Syksy käsillä" näyttelyä.

Tovihan siinä vierähti vaikka paikat olikin jo valmiiksi tuotteille mietitty. Aiheena siis syksy ja lokakuun lopussa tuleva Halloween. Videopätkiäkin tulossa kunhan kerkii, mutta jos et jaksa odottaa niin livenä voi katsella Hartolan Pullapaja, Keskustie 59, 19600 Hartola, ma-pe 8-17 ja lauantaisin 8-13 koko lokakuun, paitsi iimoisena 31. päivänä klo 15 asti.