by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Matkamuistoja - eiku ...


... muistoja... tai siis ei sekään ole oikea sana mielestäni. No mutta siis halusin jotain Hartolasta - Sysmästä sellaista mukaan joka ei ole "tusinajuttuu", mutta kuitenkin sellaista jota joutuisin hankkimaan kuitenkin. Eli veskiin pyyhkeille ja tuulikaappiin Alban hihnalle ja tassupyyhkeelle koukut. Niinpä sitten suloiseen Sysmän Kirjakauppaan, jossa myös ensimäisen näyttelyni aikoinaan pidin ja tiesin niitä olevan siellä. Kuusipohjan Avainlippu tuotteita siis mukaani muutti. Tänään - kiitos veljelleni - ne ovat nyt paikoillaan.

Hartolan kukkakaupasta sitten hain syyskukat, toki niitä täältäkin olisi saanut, mutta halusin ne sieltä, vaikka Kirsi ei itse silloin paikalla ollutkaan. 


Ehkä eniten kuitenkin tulee ikävä Hartolan Pullapajan Berliininmuurimunkkia ... siis oikeesti se nimi siel Berliininmunkki. Niitä ei voinu hamstarat, mut munkin kautta kulku käy kun Hartolaan poikkean.
länderi Alba ja gorkityttö "Siltsu"

länderi Alba ja serkkutyttö Ruu 12.09.2016