by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

torstai 20. lokakuuta 2016

by itu 6 v - random arvonta


Jaahas... eihän siitä oll ku tovi kun Willanikkareiden kanssa syötiin synttärikakkua... niin..


Kolmisen vuotta sitten....joo niin se aika rientää... nyt ei kakutella eikä sen kummemminkaan juhlita, mutta perinteinen synttäriarvonta kylläkin.

Kommenttia kehiin niin on mukana jonkun by itu-tuotteen arvonnassa... en viel tiddä minkä, mutta jotain tuolta valmisvarastosta kuitenkin.

Siis 25.10.2016 tulee tuo 6 vuotta ja kyseisen päivän aikana tänne ja facebookiin tulleiden kommenttejen jättäneiden kesken arvotaan random-palkinto.

Eli jätä komenttisi siten että sinut tavoittaa mahdollisen voiton myötä - mikäli en tavoita voittajaa 31.10.2016 mennessä arvon uudelleen.

Kiitos ja onnea arvontaan

itu

by itu - Syksy käsillä - näyttely Hartolan Pullapaja 6

by itu - Syksy käsillä - näyttely Hartolan Pullapaja 5

by itu - Syksy käsillä - näyttely Hartolan Pullapaja 4

by itu - Syksy käsillä - näyttely Hartolan Pullapaja 3

by itu - Syksy käsillä - näyttely Hartolan Pullapaja 2

by itu - Syksy käsillä - näyttely Hartolan Pullapaja 1

Voihan tatti - aktiivilelu Alballe
Tuollaisen kovamuovisen aktiivitatin hankin Alballe. Tattiin laitetaan nameja tuonne pohjassa olevaan kippoon joka on kierteillä toisissaan kiinni.


Tatti suljetaan ja tarkoitus olisi että koira pyörittelisi tatti siten että namit utlisi tuolta hatun alta olevista aukoista sitten "palkinnoksi".

 
Kolina kyllä kuuluu ja jokunen nami sieltä ulos pyörähätää... mut useamman kerran Alban jäljiltä löytyy tyhjennetty lelu... ja se on tyhjennetty tähän tapaan...Sen verran useesti ettei ihan vahingosta enää voi olla kyse... kierteitä on kuten kuvasta näkyy enemmän kuin yksi, ettei ihan yhdellä pyörityksellä... ja vastakappale kyl pitää olla kiinni että...