by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

keskiviikko 26. lokakuuta 2016

länderi Alba ja Siltsu 08.10.2016

Synttäri random-arvonta suoritettu - Onnea voittajalle


Perinteiseti koirani sai toimia onnetterena. Tänne blogiin tuli viisi komenttia ja facebookkiin kaksi. Joten jokaiselle oma arvontalappu, ja aiemmasta viisastuneena myös jokaiseen paperi nyyttiin samanlainen ja kokoinen namipala että Alban oli motivoituneempaa arpoa.

Setisemän paperimyttyä kulhoon ravistus ja kippaus lattialle. Yhden niistä Alba nappasi erilleen, ja minä lahjomaan taasen namilla että saan lapun itselleni. Näin ollen onneksi olkoon Sanna Helsingistä - random palkinto on tänään postitettu sinulle.

Kiitos kaikille osallistumisesta jaonnitteluista... pysytään lauteilla ♥