by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

lauantai 19. marraskuuta 2016

- 50 % kymmenestä by itu tuotteesta 20.11.2016


Huomenna sunnuntaina 20.11.2016 Suomen kädentaidot 2016-messuilla, halli A paikka P95 kun löydät by itu -tuotteen jossa on 🔴 punainen ympyrä/piste tämä tuote - 50% 😊 tuotteita yhteensä 10.Maria-kaulakorut (norm. 22,00 e) messujen ajan  10,00 e/kpl, myös muuta löytyy korista joka on "max. 10,00 e/kpl".

Tervetuloa sunnuntaina klo 10-17 Pirkkahalliin.


1. luukku... no ei vilel vaan 1. päviä Suomen kädentaitomessuilla takana


Tällainen kattaus jä torstaina odottamaan perjantain 1. Suomen Kädentaidot päivää.


Samaisena päivänä toisaalla, eli  "Musta tuntuu" - lahjanäyttelyn rakentumispaikalla.Perjantaina sitten Mari-poncho pääkallo oli päässyt keskeiselle paikalle. Se oli myös huomattu sillä myyntipaikallana kävi ihmiset kertomassa ihastelleensa, ja jatkoivat ihastelua muiden värikäden mm. Mari-ponchojen äärellä.


Perinteiseen siis kolmannen kerran osallistuin myös "uutuustuote-kilpailuun", yllä olevan kuvan Leea-laukulla. Käsinhuovutettu, heijastin, pitsi ja helmet sekä kehys käsinommeltuna, ei yltänyt kymmenen joukkoon. Leea-laukun teossa pystyy hyödyntämään siis kierrättämään mm. vanhoja pitsejä, helmiä, jotia tuossa "Morsian" nimisessä laukussa oli käytetty osana. 


Siis "työasu" päälle ja hommiin... niin sama taitaa päteä nytkin joten tervetula Pirkkahalliin mut "Kvaak"-sammakon tai Paljusammakon löydät hallista A ja myyntipöytä P95, sijainti seillä takaseinän kellon alla, kokolailla... mutta nyt keskimmäistä päivää kohde  - nähdään.