by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

lauantai 19. marraskuuta 2016

- 50 % kymmenestä by itu tuotteesta 20.11.2016


Huomenna sunnuntaina 20.11.2016 Suomen kädentaidot 2016-messuilla, halli A paikka P95 kun löydät by itu -tuotteen jossa on 🔴 punainen ympyrä/piste tämä tuote - 50% 😊 tuotteita yhteensä 10.Maria-kaulakorut (norm. 22,00 e) messujen ajan  10,00 e/kpl, myös muuta löytyy korista joka on "max. 10,00 e/kpl".

Tervetuloa sunnuntaina klo 10-17 Pirkkahalliin.


1. luukku... no ei vilel vaan 1. päviä Suomen kädentaitomessuilla takana


Tällainen kattaus jä torstaina odottamaan perjantain 1. Suomen Kädentaidot päivää.


Samaisena päivänä toisaalla, eli  "Musta tuntuu" - lahjanäyttelyn rakentumispaikalla.Perjantaina sitten Mari-poncho pääkallo oli päässyt keskeiselle paikalle. Se oli myös huomattu sillä myyntipaikallana kävi ihmiset kertomassa ihastelleensa, ja jatkoivat ihastelua muiden värikäden mm. Mari-ponchojen äärellä.


Perinteiseen siis kolmannen kerran osallistuin myös "uutuustuote-kilpailuun", yllä olevan kuvan Leea-laukulla. Käsinhuovutettu, heijastin, pitsi ja helmet sekä kehys käsinommeltuna, ei yltänyt kymmenen joukkoon. Leea-laukun teossa pystyy hyödyntämään siis kierrättämään mm. vanhoja pitsejä, helmiä, jotia tuossa "Morsian" nimisessä laukussa oli käytetty osana. 


Siis "työasu" päälle ja hommiin... niin sama taitaa päteä nytkin joten tervetula Pirkkahalliin mut "Kvaak"-sammakon tai Paljusammakon löydät hallista A ja myyntipöytä P95, sijainti seillä takaseinän kellon alla, kokolailla... mutta nyt keskimmäistä päivää kohde  - nähdään.