by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

torstai 1. joulukuuta 2016

Luovimon nettipuoti auki - linkki uusittu


Luovimon nettipuoti toistaiseksi suljettu - Tuki tutkii asiaa


Läppäriltäni messessäni sivuilleni tuli  tuollainen kuva eteen. Tabletilla mennessä ei, sama selain ja virustoejunta molemmissa.

Lähetin tukeen tutkinta pyynnön ja suljin luovimon nettipuodin toistaiseksi. 

Pahoittelut haitasta.

Joulukaenterin tuotteista voi olla suoraan yhteydessä byitu.fi (a) gmail.com


Enkelilyhty - kierrätystaidetta


Kesällä Pinxinmäellä ihastuin Kipinätaide - Riikka Helmisen tekemään Ilvekseen. Ilves oli jo varattu ja hyvä niin. Tapasin myös ihastuttavan Riikan ja jäin seuraamaan hänen facebook sivuja.  Jossain syvällä ajatus, että josko jotain niin tiloiihn kuin kukkarollenikin  sopivaa joskus. 

Tosiaan ajatus oli "ajastettu" jonnekkin kauemmaksi tulevaisuuteen, mutta kun Riikka julkaisi tekemänsä enkelit, niin tilasin sellaisen liihoittelemaan itselleni. 

Tämä on osa uutta "keräilyharrastustani" eli jos jotain haluan ostan sellaisen jotai ei "tusinakaupoista" saa ja tietty kotimaista käsityötä suosien.

Kiitos ihanasta enkelistä - projekti "pienistä asioist onnellinen" ♥
1. luukku - poncho