by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

torstai 1. joulukuuta 2016

Luovimon nettipuoti auki - linkki uusittu


Luovimon nettipuoti toistaiseksi suljettu - Tuki tutkii asiaa


Läppäriltäni messessäni sivuilleni tuli  tuollainen kuva eteen. Tabletilla mennessä ei, sama selain ja virustoejunta molemmissa.

Lähetin tukeen tutkinta pyynnön ja suljin luovimon nettipuodin toistaiseksi. 

Pahoittelut haitasta.

Joulukaenterin tuotteista voi olla suoraan yhteydessä byitu.fi (a) gmail.com


Enkelilyhty - kierrätystaidetta


Kesällä Pinxinmäellä ihastuin Kipinätaide - Riikka Helmisen tekemään Ilvekseen. Ilves oli jo varattu ja hyvä niin. Tapasin myös ihastuttavan Riikan ja jäin seuraamaan hänen facebook sivuja.  Jossain syvällä ajatus, että josko jotain niin tiloiihn kuin kukkarollenikin  sopivaa joskus. 

Tosiaan ajatus oli "ajastettu" jonnekkin kauemmaksi tulevaisuuteen, mutta kun Riikka julkaisi tekemänsä enkelit, niin tilasin sellaisen liihoittelemaan itselleni. 

Tämä on osa uutta "keräilyharrastustani" eli jos jotain haluan ostan sellaisen jotai ei "tusinakaupoista" saa ja tietty kotimaista käsityötä suosien.

Kiitos ihanasta enkelistä - projekti "pienistä asioist onnellinen" ♥
1. luukku - poncho