by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Länderi Alban ensimmäinen joulu


Tarkoitus oli viettää jouluaatto toisaalla, mutta siihen tuli muutos, joten vietimme Absun kaa joulua sitten kotosalla. Muutokseta johtuen en sit ollut kinkkua varannut että olis kinkkua paisteltu, no ensi vuonna sitten. Mutta lahjoa oli pakettiin kääritty.


Siinä korissa oottelivat avaamista... mut ennen piti katosoo teitenkin Lumiukko, tosin Lumiukko ja koira jäi ... kun... ja toisaalta olis varmaan se vaatinut nessujakin... mut..
.. no testipellillinen joulutortuja... niin sil ainoolla pellillä joka on käytössä.. eipä oo vuokranantaja kyenny toimittamaan lupauksistan ja pyynöistäni huolimatta loppuja peltejä...  niitä matalia... no 3 kuukauttahan täällä vasta asuttu, ei kait se kiire oo... vai mitse se nyt olikaan .. 2-3 viikkoo on se joka katsotaan aisialliseksi ajaksi... no jos olisin kinkun laittanut uuniin, olis sitten tortut jääneet tekemättä.... siis se toinen testi oli se että laitoin muutamaan luumuhillon sijasta pari kivetöntä luumua - toimi.

Kyl meinas käydä siten ettei noit torttui himusti paistettavaski meinannu jäädä... no se taikina torttuhillolla nam.... ja Absusta sitten taasen nuo valmiit... no osin raaksi hivenen jääneet tortut oli jotian "esitän kaikki temppuni jotka osaan" -arvoisia... 

Jouluateriakaan ei kovin "ähky" vaarainen ollut... tuo lohenpalanen kun jäi seuraavien päivien ateriaksi. Ja tiety Absullekin "kinkkua"... tai oliko se sit kinkkua vai kylkeä... jäi vähän arvoitukseksi...

Joulusauna koivupuilla lämmitettynä voiko sitä parempaa päätöstä jouluaatolle olla ♥ kun vielä kiitosksen Joulupukille tähän lisää niin voipi siirtyä "loppukevenyksiin"

ps. alla linkit Absun joululahaja "valvojaisiin"