by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuosi 2016 - kiitos ja näkemiin


Tammikuu aloitti vuoden suurella surulla - Kiitos ♥ rakas koirani
Pumba 28.03.2007-13.01.2016.

Tammikussa syntyi myös Hansu tasan 13 vuorokautta myöhemmin Pumban poismenosta, tuolloin en vielä tiennyt että hänestä tulee Alba ♥

Tammikuussa sain myös kuukaudeksi "oman näyteikunan" Tekxtiikki Hilkka Halmen kangaskupan ikkunaan - kiitos Hilkka ja hvää tulevaa uutta ♥ (edit 01.01..2017)


Helmikuussa sitten huomasin varanneeni Hansun, Alban ja alkoi odotus ja kodin laitto pennun saapumista varten.
Maaliskuun ekana pääsin Albaa katsomaan ♥ voi kun pennut ovatkin pieniä.
Maaliskuusa myös Alba muutti luokseni ♥

  Huhtikuuhan meni sitten lähinnä pentutohinoissa. Oli Pentu-tupperit ja mini-mini Satu-saunahatun valmistus. 
Toukokuussa tuli poikettua Turussa - Turku Design Festivaaleilla ja Forssassa moikkaamassa Alban kasvattajaa.

Toukokuu toi myös toisen suru-uutisen. Pumban hoitotäti Vantaan Ilola-ajoilta nukkui sairauden uuvuttaman pois ja matkasi Pumban luo, en tiedä mutta haluan uskoa niin. Ehdimme kuitenkin heti Vapun jälkeen häntä käydä vielä katsomassa Alban kanssa.
Toukokuussa myös muutaman vuoden perinteeksi tullut Gasthaus Koskeniemi vierailu Rutu-sakin kokoonnuttua kesää varten. - Kiitos Koskenniemi ja Rutu-sakki ♥ 

 

Kesäkuussa kävin ensimmäistä kertaa taidenäyttyttelyssä, ihan kotikylällä alle kilometrin päässä. Taidepuoli jatkui sitten vielä parin kuukauden tiiviillä työrupeamalla Pinxinmäellä. Alba oli assarina.


Heinäkuu siis hurati töiden merkeissä ahkeran assarin Alban kanssa Pinxinmäellä. Heinäkuussa myös Etlarista oltiin pienen haastatelun muodossa yhteydessä.
Elokuun puoliväliin vielä Sysmän Pinxinmäki täytti päivämme. Myös muutaman vuoden perinteeksi muodostunut Gasthaus Koskeniemi vierailu Rutu-sakin kokoonnuttua "etelänmuuttoa" varten. - Kiitos Koskenniemi ja Rutu-sakki ♥ nähdään jossin muissa merkeissä.

Elokuu toi myös kolmannen suru-uutisen kun kasvattini ja Pumban veli Timon lähti Pumban luo. vain muutamia päiviä ennen kuin työpestini olisi loppunut ja olisn voinut vielä käydä Timonia moikkaamassa.Syyskuu oli muutosta ja muutto, alkukuusta tuli päätös että asuntohakemukseni oli hyväksytty. Hyvästi Hartola... tai hetki vielä... sillä

Syyskuussa pistäydyttiin kesken muuton myös Alban kanssa pentunäyttelyssä. (edit 01.01.2017)Lokakuussa oli vielä "Syksy käsillä" näyttelyni Hartolan Pullapajassa - kiitos yhteistyöstä ♥Marraskuussa sitten perinteisesti kolmatta kertaa Suomen Kädentaidot messuille Tampereen Pirkkahalliin. 
  

Joulukuussa sitten vietettiin Pikku-tuparit - kiitos etenkin siitä koivuhalko kuutiosta ♥

Joulukuussa mietin myös että kuin myynti kun nyt ei täällä ole "by itu Joulumyyntiä" mutta vaikka Google keksi laittaa verkkokauppani reiluksi kahdeksiviikoksi pannaan, niin olen positiivisetti ylättynyt joulukuun myynnistä ja siitä ihanasta asakaspalautteesta ♥.
Tuo kuvan Pinja-kesäpipo Koivu, matkasi pika-aikataululla Tsekkeihin.


Nyt näin vuoden viimoista tuntia käydäen ♥ kiitos asiakkailleni, ystävävilleni, tutuille ja Sinulle joka luit tämän sekä eritoten perheelleni ♥
Olkoon tuleva vuotesi 2017 onnea, väriä ja rakkautta täynnä

Onnea 100 v Suomi 

- itu -