by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Petra-pipo - uusi tulokas design - by itu - pipojen joukkoon


Petra nimenä uusi tulokas, mutta pipona ei, sillä aiemmin jo vuonna 2012 on nykyisen Petran malliset siis logollistet tai kuviolliset pipot syntyneet. Silloin ne katoviat vielä Petri-pipo nimeä. 

2013 syntynty Hartolan vaakuna aihenenkin pipo on Petra tosin "vaakuna-settinä" jolloin kyseessä useampivärinen Petra.


Alla olevat Jounin Kaupan logo-pipot kantoivat vielä myös Petri nimeä, vaikka nyt ovatkin Petroja. No pipot matkasi Ylläkselle. Näissä on käytetty liukuvärjättyä lankaa eli menee vielä normiPetran puitteissa.

Vielä viimevuoden 2016 alussa Petri-pipona matkasi Suomi Popin studioon tuo pipo, mutta hänkin Petra nykyään.


Mutta miksi miksi... no sysäys alkoi tuosta alla olevan kuvan - yllätys yllätys Pinja-kesäpiposta. Joulukuussa Tsekeitä tuli yhteydenotto, että saunahatuksi haluisi miehelleen antaa lahjaksi vihreän pipon jossa puu siluetti. No muutaman mutakan ja harkinnan jälkeen hyppäsin haasteeseen siis 14. joulukuuta ilmoittivat että tilaavat jos pipo on heillä 24. joulukuuta.  Totesin että onnistuu, jos vain Posti kulkee ajallaan.  No siitä sitten lempipuuni koivun runkoa neuleeksi hahmottamaan... Riippakoivu, kuulemma paras koivu vihtojen tekoon. Ja pipohan oli jo hyvissä ajoin Tsekeissä.


Kuvio luotu, mutta Pinja-kesäpipot kun ovat jäämässä pois mallistosta (jälleen kerran yksi syy se, että käyttämäni langan myyminen on Suomessa lopetettu) mietin että Petri-pipoihin. No hintalappu ja tuote-systeemin takia, jotta olisi asiakkaalle helpompi kertoa päätin että logo ja kuviopipot tarvii uuden nimen ja näin niistä sitten tuli Petroja.No tuossa päätin sitten testata myös puuvilla-akryyli lankaa pipoon. Jokusen kerän varannut, kun villa ei kaikille sovi. Niinpä tuo proto tuli neulottua tuosta langasta. No en sit tykännyt yhtään neuloa, niin nihkeetä oli langan kulku puikolla... meni ikuisuus tuota tehdessä ja käsiä särki. Joten loput langat kyseistä materiaalia päätynee varmaan Sari-ponchoihin... jos en sit vielä kokeile ihan vain perus Petri-pipoa niistä.. sen aika näyttää.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti