by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

sunnuntai 26. helmikuuta 2017

by itu - pikkukuviot - 1. kuvio Sydän


Tässä ensimmäinen pikkukuvio, nätä tulen jatkossa lisäilemään. Mitään kerran viikossa systeemii en ajatellu mutta löydät nämä pikkukuviot tuosta oikean reunan "Tunnisteet" valikosta nimellä "by itu - vinkit", siellä on mys muutakin pikkuvinkkiä.

Tämä sydänkuvio on ollut jo usemamassa Ystävänpäivä-pipossa jotia olen arponut. Kuvio on myös esiintynty muissa neuleissa. 

Tässä on siis kuvion kaavio, neulonta ohjeita en sen kummemmin tee, joten jos kuvion voi sitten itse halutessaan liittää neuleeseensa.


Kokeilin myös pienenä solmutekniikalla toteutetuun ryijyyn.. no kääntöpuolesta tuli kivempi.. tosin kuten näkyy homma vielä kesken eräinen.


 

 

Tuossa vuosien 2017 ja 2016 Ystävänpäivänä arvotut ♥ pipotEi kommentteja:

Lähetä kommentti