by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

lauantai 18. maaliskuuta 2017

Design by itu goes Sastamala-messut 20.-21.07 Vexve Areena


"Hyvän elämän Sastamala"-lehti löytyi eilen postilaatikossa ja sen takakannessa oli mainos ko. messuista. Vaikka periaatteessa olin päättänyt että marraskuiset Suomen Kädentaidot messut olisi ainoa messutapahtuma jonne menisin. Mut ei tainnu mennä puoltatuniakaan ton lehden saamisesta niin paikka oli varattu.

Päätös tuli tehtyä tosiaankin intiuution.. mikä lienekkään vallassa ja tuntui yhtä hyvältä kuin aikoinaan Vantaalta muutto Hartolaan ja niin ikään Hartolasta tänne Sastamalaan. 

Hivenen nyt muuttaa huovutus- ja neulontasuunnitelmii tai pikemminkin aikaistaa, mo voathan sitten valmiina marraskuuta varten nämä sydeemit jotak mielessä.

Jos haluut poiketa paikan päällä lisätietoa löytyy Facebookiin luomastamani tapahtumasta.
mun paikka on viis - tervetuloa sinne siin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti