by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

lauantai 1. huhtikuuta 2017

Luovimon nettipuoti laajentui - Huhtikuussa Tuparitale 2017

Nyt on Satu-saunahattu Hehku-mallillekin oma hylly
Vilkas Oy:n -verkkokauppa-alusta on ollut by itu - luovimon nettipuodin "tilana" lähes kolme vuotta, ja on edelleen, nyt vain laajempana versiona. Itse tuotemäärä ei sinänsä ole laajentunut mutta nyt on joka tuotteelle sekä rönsyillekin oma hyllynsä. 

Kiitos jo aiempaa luovimon nettipuotiin kaupoille saapuneet. Tuo pikkuruinen luovimon nettipuoti sai ensimmäisen asiakkaan se sai vasta puolenvuoden jälkeen ja siitä sitten pikkuhiljaa sinne on yhä useampi tiensä löytänyt. Tosin ruuhkaa ei sinäsä voi sanoa olleen, mutta kaikista asiakkaista niin kiitollinen olen. 

Siispä kun tuo pyöri ns. omillaan ja kiinnostus vuosien varrella lisääntynyt sekä pienen mainonnan myötä tovin harkittuani päädyin laajennushommiin. Kaikki ei tosin ole vielä valmista, mutta nyt sentään tuotteet ovat asiakkaille helpomin löydettävissä ja hakuoptimointi apurin myötä myös pitäisi nettisurfaajallekin paremmin tarjolle tulevan.

Vaikka edelleen Mini on kokoluokka niin itselläni on sellainen tunne että tuo tarjoaa kyllä ominaisuuksiltaan huomattavasti enemmän katetta "kuukausimaksulle".

Uutta siis mm.:
♥ laajempi tuoteryhmävalikko
♥ mahdollisuus sivut kolmella kielellä (ajatuksen tasolla itselläni)
♥ PayPal - maksuvaihtoehto
♥ tuotesuositukset

Siis tuossa muutamia vain, sillä työ on vielä kesken. Uuden laajennuksen ominaisuudet sinänsä tiedossa mutta se mitä kaikkea se tuo tullessaan niin aika näyttää...

Mutta siis Tupariale 2017 koskee valmiita-, normaalihintaisia tuotteita joiden maksutapa on LASKU ja toimitus kotimaahan... niin ja se ale on huikeet -20 %. Viestikenttään Tupariale 2017, ja mikä hulluinta koskee myös toimitusmaksua.

Niin tässä laajennuksessa ei ole tuota lahjakortti/alennus kenttää tullut, mutta en pidättele sua enempää humsauta tästä itsesi Tupareille.