by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Pirunvuoren valtaus - osa 3 (4)


No niin jatketaanpas taasen matkaa. Kivilinnalta matka jatkui vielä tovin olikohan n. 300 m Pirun vuoren luolalle. Sinne kivipolkua pitkin matkasimme. Oli kyll aika pontevan näköinen. Muutamaan kohtaa Vuoripiru sauhahatut sijoittelin, mutta olisen verran julmasti etuviisteinen että jäätiin Absun kanssa vähän kauemasi. Eli tuossa normikokoiset saunahattu Vuoripirut antavat hyvää mittakaavaa luolasta. Ehkä he tunsivat olonsa kotoisiksi, mä en joten jokusen kuvan jälkeen käännyimme takasin päin, ja sitten jatkoimme Pirunvuoren huipulle.


Pirunvuori on täten valoitettu. Oli siis pilvinen keli, ja vähän tuulinenkin joten saunahattu Vuoripirut vähän hupsahtelivat nurin kuvatessa. Nyt pysytelimme myös kauempana reunasta. Hieven kostee kallionpinta ja Absun "mitä tuolla on" rektioihin jätin varoja. Pikkasen matkaa vuorella vielä edettiin.


Ja napsasin vielä muutaman kuvan, kunnes sitten saunahattu Vuoripirut laitoin takaisin reppuun ja aloimme paluumatkan kohti Kivilinnaa. Kivilinnaan pääsemme seuraavalla ja sekä tämän reissun viimeisellä postauksella. Sitä odotellessa käykää vaikka itse Ellivuoressa ja Pirunvuorella, jos kerkiitte.