by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

torstai 10. elokuuta 2017

design by itu - uutuus: Joakim-huopahuiviJokusenkin tovin hän odotti ideavarastossa toteuttamista. Periaate suunnilleen sama kui siskossaan Mikaelissa, mutta tässä on lankaan ommellut käsin helmet ja paljetit ja sommitellut villat, ennen kuin mennyt koneeseen huopumaan. Mikael on siis kierrätys huopapaloista (viimeistely ja "ei tuullutkaan sitä mitä piti"-materiaalista) ja lanka on ilman blingbliniä. 


Ja ensimmäiset tietenkin Suomi 100-vuotta teeman väreissä. Huivi on noin 210 cm pitkä jä leveyttä 20 cm + rönsyt jotka ovat tarkoituksella ilmettä antamassa. Ovat jo muute luovimon nettipuodissa.

 

Jokainen Joakim on uniikki ja käyttyötapoja lämpimästä huivista vaikka pöytäliinan kaitaliinaksi - tuo tyylikästä ilmettä persoonalliseen kattaukseesi tai pukeutumiseesi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti