by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

torstai 10. elokuuta 2017

design by itu - uutuus: Joakim-huopahuiviJokusenkin tovin hän odotti ideavarastossa toteuttamista. Periaate suunnilleen sama kui siskossaan Mikaelissa, mutta tässä on lankaan ommellut käsin helmet ja paljetit ja sommitellut villat, ennen kuin mennyt koneeseen huopumaan. Mikael on siis kierrätys huopapaloista (viimeistely ja "ei tuullutkaan sitä mitä piti"-materiaalista) ja lanka on ilman blingbliniä. 


Ja ensimmäiset tietenkin Suomi 100-vuotta teeman väreissä. Huivi on noin 210 cm pitkä jä leveyttä 20 cm + rönsyt jotka ovat tarkoituksella ilmettä antamassa. Ovat jo muute luovimon nettipuodissa.

 

Jokainen Joakim on uniikki ja käyttyötapoja lämpimästä huivista vaikka pöytäliinan kaitaliinaksi - tuo tyylikästä ilmettä persoonalliseen kattaukseesi tai pukeutumiseesi.