by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

tiistai 1. elokuuta 2017

Elokuun Erehdys - Marita poncho - huh mikä hintaMarita poncho Mustagraniitti elokuun erehdyshintaan, normi 265 e, ja nyt elkouussa 95 e. Marita poncho siis on uniikki kappale joten vain yhdelle nopealle tuo luovimon nettipuodista on nyt tarjolla. 

Marita poncho on kyllä maino vaate, asuste: monikäyttöinen, lähes ympärivuoden, tai no tälläsinä kesinä vois sanoo et ympärivuoden ainaskin illan saapuessa.

Mute n pidättele sua enempää ettet myöhästy....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti