by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

perjantai 4. elokuuta 2017

Suomi 100 vuotta - teemalla design by itu Avainlippu-tuotteita


Olen juuri päivittänyt luovimon nettipuotiin oman tuoteryhmän "Suomi 100 vuotta - teemalla". Sieltä löytyy sinivalkoisia tuotteita yhdess tai erikseen, höystettynä turkoosilla. On myös tuoteita jotka mm. nimeltään "Suomiorvokirt", sisältävät vihrää, mutta ajatus on sinivalkoinen.

Tulevissa Suomen Kädentaito 2017-messuilla Pirkkahallissa marraskuun 17.-19. päivänä on myös lahja esittelyssä sama teema, ja kuten aiempinkkin vusina kokoan oman teema värisen pisteen omalle myyntipaikalleni.

Tähän luovimon nettipuodin tuoteryhmän luomiseen pomsahti idea Facebookin Naisyrittäjien sivulta, jossa etsitteiin teenaan liittyviä tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti